(Last Updated On: 29. oktober 2014)

LaeserneSkriverAf Frank R. Taarup, Hellested  
Kandidat til repræsentantskabet i SEAS-NVE

Der er igen valg til repræsentantskabet i SEAS-NVE, andelsselskabet som vi alle ejer. Denne gang skal der vælges nye repræsentanter i Holbæk og Stevns kommuner. I Stevns kommune skal der vælges fire repræsentanter.
De nuværende valgte repræsentanter for Stevns omfatter to tidligere borgmestre, en tidligere kommunalpolitiker og en tidligere medarbejder i kommunen. Derudover har kommunen udpeget et nuværende kommunalbestyrelsesmedlem, og yderligere er den ene af de to borgmestre valgt som formand for bestyrelsen i SEAS-NVE. Altså, et godt og solidt kommunalt hold, og det er der jo heller ikke noget galt i.
Alligevel mener jeg, at det er på sin plads at også almindelige andelshavere får adgang til repræsentantskabet, så vi dels kan udtrykke vores mening om driften og økonomien, og dels være bindeled til brugerne, som jo er dem det hele handler om. Jeg håber og tror, at direktion og bestyrelse i SEAS-NVE gerne vil høre synspunkter fra de brugere og andelshavere som der er flest af, nemlig helt almindelige mennesker.
Det er derfor jeg stiller op til repræsentantskabet når der skal vælges fire medlemmer i uge 45 og 46. Du får snart en informationsfolder ind ad døren, og så kan du afgive din stemme elektronisk. Sidste frist for at stemme er i uge 46. Hvis du stemmer på mig, kan jeg love dig en aktiv og engageret indsats på alle andelshavernes vegne.

Skriv en kommentar