(Last Updated On: 23. november 2018)

Strøby Egede: Beboerne på Strandparksvej blev torsdag i denne uge vækket af støjforurening på niveau med helikopter-decibel.

Det viste sig, at være entreprenørfirmaet NCC, der var stået op klokken 6 om morgenen.

Kommunen beklager

Der foretages asfaltarbejde på Egelundsvej, som er en sidegade til Strandparksvej, der igen er »hovedvejen« til Stevnsvej for mange beboere i området.

Stevnsbladet har talt med flere beboere, som ikke er blevet informeret om at deres vej var spærret af kæmpestore vejmaskiner, der kørte i tomgang med projektørerne tændt.

»Er det ikke en eklatant fejl ikke at varsle beboerne?«, spørger Stevnsbladet lederen af Stevns Kommunes Vej & Materielgård, Jacob Asbjørn Jacobsen.

– Jeg har givet vores entreprenør en reprimande, siger Jacob Asbjørn Jacobsen, og beklager det kaos det har medført:

– Vi beklager det kiks som er sket, og jeg har bedt NCC om ikke at starte før kl. 7:30 i fremtiden.

Vejen var blokeret

Flere pendlere og morgenbilister forsøgte at køre på fortovet for at komme forbi de store maskiner, som blokerede vejbanen, og mange måtte opgive og finde alternative ruter til Stevnsvej for at komme på arbejde.

Jacob Asbjørn Jacobsen oplyser til Stevnsbladet, at man havde lagt besked om asfaltarbejdet på FaceBook.

»Det kan da ikke være en optimal kommunal kommunikation til borgerne at meddele sig via FaceBook, da ikke alle borgere benytter de sociale medier?«

– Nej, det kan der være noget om. Det tager vi til efterretning, og gør det bedre og på en anden måde næste gang, lyder beklagelsen fra Jacob Asbjørn Jacobsen.

Ingen morgenvækning

Asfaltarbejdet forsætter ugen ud, men skulle ifølge Stevns Kommune først gå i gang kl. 8 om morgenen, således at skolebørnene og pendlerne kan komme uhindret af sted.

sky

 

Skriv en kommentar