(Last Updated On: 8. juli 2015)

Læserbreve-735x415Af:
EKLOW Holding ApS
René Leen
Byenden 1 B
Store Heddinge

Jeg ved næsten ikke, hvordan jeg skal skrive dette læserbrev uden at blive et miljøsvin.
Dels bruger jeg en masse unødig strøm både til belysning og til at holde min PC i gang med mere, medens jeg harmes over den idioti, som Stevns Kommune fremviser ved at bruge et firma i Roskilde til at fremsende opkrævninger på ”Stevns Kommunes administration og planlægning af affaldsordninger for erhverv”.
Ikke fordi, at jeg har den mindste tiltro til, at ”studenterhuerne” trykker personalet i kommunen; men i visse tilfælde grænser administrationen i kommunen til det rene “Gale Mathias”.
Allerede da jeg modtog den første faktura i maj 2014, klagede jeg over regningen, da jeg som énmandsfirma med rådgivning ikke producerer det mindste erhvervsaffald, og at jeg derfor ikke havde forventninger om at betale for en service, som jeg overhovedet ikke har brug for.
Med kommunens ”rekordagtige” administration har jeg selvfølgelig ikke modtaget noget svar på min klage. Derimod fremsender man igen i år en faktura, som om intet er hændt. Beløbet er dog nu reduceret en smule, idet jeg tror, at man så håber, at beløbet er under bagatelgrænsen, og jeg så bare betaler.
Og det har man fået ret i. ”Mod tåber kæmper selv guderne forgæves”.
Jeg har dog brug for at komme af med min ”gylle”.
Jeg tror ikke, at jeg er alene med dette problem, og synes derfor, at det er på sin plads med dette læserbrev.

 

 

Skriv en kommentar