(Last Updated On: 30. september 2019)

Lyd Ahlstrand har haft travlt med at få indrettet butikken og gjort den klar til åbning. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: Lørdag åbnede en ny butik på Algade 6 ved Nytorv. Eller, helt ny er butikken ikke i gadebilledet, for Kasouga har tidligere holdt til i Algade 20A, hvor Mona’s Blomster bor i dag.

Og efter en afstikker på godt tre år til Køge har indehaver Lyd Ahlstrand besluttet at vende retur til byen. Det er der flere årsager til:

– Jeg vil gerne have mere tid til kunderne, og så har jeg savnet det lokale liv i Store Heddinge, siger Lyd Ahlstrand, der selv bor i Skørpinge på 20. år.

Sortimentet har ændret sig til et mere bæredygtigt udvalg af tøj, der både er fair trade og produceret af bl.a. bambus og genbrugsplast. Lyd Ahlstrand, der er uddannet skrædder, designer fortsat sig eget tøjmærke, som man også kan finde i butikken, og dertil kommer smykker, trævarer, møbler og figurer fra Bali

Desuden har sortimentet blevet udvidet med forskellige økologiske delikatesser såsom teer, olivenolier og vine. Og Lyd Ahlstrand sammensætter gerne gavekurve til kunderne.

– Planen er at have åbent alle hverdage fra kl. 10-17.30, muligvis med mandagsluk den første tid. Lørdag vil jeg holde åbent mellem kl. 10 og 13, oplyser Lyd Ahlstrand.
rmh

Skriv en kommentar