(Last Updated On: 13. juni 2014)

I pinsen drog 21 spejdere fra Hellested til  MUS-lejr på Fyns grønne Spejdercenter Port Arthur, hvor de efter lejropbygning fik travlt med oplæring i, hvordan man fangede Mafiaen, og fik oprettet ro og orden igen
SpejdereHellested
Fredag aften mødtes alle ca. 290 deltagere til et velkomst lejrbål, hvor »historien« blev fortalt.
Lørdag og søndag skete oplæringen i de forskellige færdigheder; bla. kanosejlads for at finde “narko” der var dumpet i søen, camouflage/udklædning, skydning med luftgevær. Men spejderne overværede også et omrejsende »Tivoli« lørdag formiddag, hvor der var en karrusel, et pariserhjul (begge bygget i rafter), dåseskydning, flødebolle-kastemaskine, bane til en større vandkamp samt en buksevandsmaskine, hvor der altid var trængsel/kø for at få lederne i baljen.
Lørdag aften var der lejrbål  med »udenlandsk« underholdning af nogle meget vanskelige/uforstående talende herrer, som med mere eller mindre succes skulle trylle vand fra den ene spand til den anden. Sange og sketches som altid er sjove og hyggelig underholdning.
Søndag formiddag blev der afholdt andagt (imens regnen stod ned i tykke stråler – så præsten måtte stå med en stor paraply). Men få minutter efter, blev det igen varmt og godt vejr. Om aften var den store finale. Alt i alt gik forløbet som det skulle, takket været nogle dygtige spejdere  og en fantastisk lejrstab.    pbl.

Skriv en kommentar