(Last Updated On: 28. juni 2019)

Musikaften med ’Lune Carlsen’ og band

Jan Carlsen som er ”Lune Carlsens” borgerlige navn, har været vild med Gasolin og Kim Larsens tekst- og musikunivers siden sine unge år. At Carlsen ligner og lyder som Kim Larsen, gør ikke oplevelsen ringere. (Pressefoto)

Strøby Egede: Solgårdsparkens Støtteforening afholder onsdag den 3. juli den første af sommerens to musikarrangementer. Det bliver et genhør med Kim Larsens skønne, folkelige musik og sange fremført af ’Lune Carlsen’ med band, der går på scenen kl. 19.

Bag mikrofonen står Jan Carlsen, alias ’Lune Carlsen’, der ikke bare lyder som men også ligner Kim Larsen. Lune Carlsen bakkes op af band bestående af Søren Sebber-Larsen på guitar og sang, Jan Eliasson på bas og sang samt Flemming Olsen på trommer.

– En ”Lune Carlsen” koncert er normalt en blanding af koncert og publikumsønsker, så mon ikke dansegulvet bliver fyldt, når de første strofer lyder? Bandet spiller indtil kl. 22, hvor der ryddes op, lyder det fra formanden for Solgårdsparkens Støtteforening, Olli Pedersen.

Som altid vil grillene være varme fra kl. 17.30. ’Kok med Kul På’ er klar med buffet til 125 kr. Buffeten og smørebrød kan bestilles på tlf. 20725207 eller mail: bestil@kokmedkulpå senest kl. 12 på selve dagen.

Ligeledes gælder det, at alle drikkevarer skal købes på stedet, eftersom det er overskuddet herfra, der betaler musikken. Og i pauserne sælges vinlotteri.

Man kan med fordel medbringe eget bord og stole, så er siddepladsen sikret.

Solgårdsparkens Støtteforening glæder sig til at se sit trofaste publikum samt nye nysgerrige deltagere til en forhåbentlig hyggelig musikalsk sommeraften.

Skriv en kommentar