(Last Updated On: 21. april 2022)
(Arkivfoto)
Musik: Lille Heddinge, Havnelev og Højerup Kirker inviterer til en aften med musikalsk nærvær: At vandre med Sorgen, er koncertens titel med undertitlen – sorgen er kærlighedens pris.
Det sker tirsdag den 26. april kl. 19.

Nordiske salmer

Programmet består af danske og enkelte norske sange og salmer, der kredser om at forsone sig med smerte og dødens uafvendelighed Aftenen handler også om at vende sig mod lyset igen efter man har mistet. At komme til stede i livet. På trods.
De tre musikere Ingeborg Fangel Mo (sang), Thomas Winthereik (guitar) og Frode Andersen (accordeon) har sammensat aftenen og optræder godt en time.
– Kirkerne er rammen om de fleste menneskers mærkedage. Her mødes vi om de største lykkestunder. Det er også oftest i kirken, vi beder venner, familie og bekendte om at dele sorgen med os, når vi mister en bror, en partner, en ven eller et barn, fortæller kordegn Keld Köcher, og fortsætter:
– I løbet af de seneste to år har vi måttet begrænse disse vigtige fællesskaber. De mange mennesker, som ikke har kunnet få lov at fylde kirken ved fejringen af bryllupper, dåb og konfirmationer, har ærgret sig. Alle præster har stået med alt for mange ulykkelige mennesker i de seneste to år, som hat måttet vælge, hvem af deres nærmeste der kunne være med i kirken. Koncerten er særlig en gestus overfor de mange, der har måtte savne fællesskabet omkring deres sorg, oplyser han.
Efter koncerten, som varer ca. en time, vil der være mulighed for at drikke et glas sammen og tale med hinanden og musikerne. Man er også velkommen til at blive siddende i stilhed.
Der er fri entré. Alle er velkomne. Man kan læse mere om koncerten på www.atvandremedsorgen.dk

Skriv en kommentar