(Last Updated On: 11. november 2019)

Motto for årets husstandsindsamling er: Alle mennesker er noget værd – ingen skal sove på gaden.

Strøby Egede: – Der et stort behov for hjælp i Danmark. Der bliver desværre flere og flere, både ældre og unge mennesker, som bor på gaden, ja endda familier med børn. De har et stort behov for at få hjælp i den kolde tid, her hvor en kold vinter nærmer sig. Både med varmt tøj, mad og et sted under tag at sove, fortæller Rita Hansen, der er frivillig i Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Strøby Egede.

Derfor deltager hun og mange af de andre frivillige i butikken igen i år i Kirkens Korshærs husstandsindsamling. Det er i år søndag den 17. november.

– Behovet er i den grad stigende i disse år, og dermed er behovet for indsamlede midler også stigende. I Strøby Egede vil vi gerne deltage i årets indsamling for at støtte Danmarks mest udsatte og hjemløse mennesker, siger Rita Hansen.

Indsamlingen foregår mellem kl. 10.00 og 16.00, og har man lyst til at bruge et par timer på at samle ind, er man meget velkommen til at melde sig som indsamler i butikken på Kystvejen 3A i Strøby Egede. Det er også muligt at melde sig som indsamler på danmarkmodfattigdom.dk eller på telefon 33121600.

– Og vi slutter dagen med lidt at varme os på, inden vi går hjem, lover Rita Hansen.

Udover indsamlingen, der hvert år giver ekstra midler til at hjælpe udsatte mennesker i Danmark, går også genbrugsbutikkens overskud til det gode formål.

Og de frivillige på Kystvejen 3 er meget taknemlige for, at man i Strøby Egede og omegn er meget gavmilde med at donere ting til genbrugsforretningen, for det betyder, at der hvert år kan sendes en pæn sum til Kirkens Korshær.
rmh

Skriv en kommentar