(Last Updated On: 28. marts 2017)

Hvis det står til foreningen “Kulturloftet”, så bliver Stevns beriget med en helt særlig Klarinet-Festival

Stevns: Kulturloftet ønsker i forbindelse med deres 25. års jubilæum at afholde en festival, hvor der sættes fokus på klarinetten. Der planlægges afholdt 8-10 koncerter på forskellige lokaliteter på Stevns, heriblandt Gjorslev Slot, Snurretoppen, og Store Heddinge Kirke.

Al slags musik

Festivalen er planlagt til at finde sted fra den 19.-27. juni i år. Klarinetten vil blive præsenteret i klesmermusik, jazz, folkemusik og ikke mindst i klassisk musik.

Ideen er så god, at kommunens Natur-, Fritids- og Kulturudvalg netop har bevilliget 25.000 til gennemførelse af projektet.

Program færdig i maj

Kulturloftets formand, Hans Jørgen Lund Jensen, gik efter en underskudsgaranti, men er meget tilfreds med tilskuddet. Den kommunale bevilling dækker dog ikke alle omkostninger, hvorfor Kulturloftet nu er i gang med fondsansøgninger.

– Men uanset hvad, så bliver festivalen gennemført, bedyrer formanden, og sætter trumf på:

– Jeg forventer, at vi kan præsentere det samlede program og priserne for entre, efter Kulturloftets bestyrelsesmøde den 8. maj, siger Hans Jørgen Lund Jensen.

600 til jubilæumskoncent

Kulturloftet har arrangeret kunstudstillinger siden oprettelsen i 1992 og koncerter, primært klassiske, siden 1998. I 2002 afholdt Kulturloftet en musikfestival ved sit 10 års jubilæum.

Den festival havde fokus på celloen, og blev overværet af 600 personer.
sky

 

Skriv en kommentar