(Last Updated On: 13. januar 2022)

Vemmetofte Kloster inviterer mandag aften den 17. januar atter til klassisk koncert.

Pianisten Ramez Mhaanna giver koncert på Vemmetofte Kloster. (Pressefoto)

Vemmetofte Kloster: Der er efterhånden kommet en tradition for at musikkonservatoriets dygtigste pianister fra tid til anden afprøver deres kunnen på Vemmetofte Kloster op til deres eksamener. Der er i bogstaveligste forstand ’noget på spil’ for de unge musikere, og publikum har ved tilsvarende tidligere lejligheder fået store oplevelser.

Denne gang er det pianisten Ramez Mhaanna, som det trofaste publikum kan huske fra tidligere fremragende koncerter på klosteret. Ramez skal som elev af Amalie Malling nu aflægge den store afsluttende eksamen i solistklassen, konservatoriets elite.

Ramez har allerede et forbavsende CV med mange talentpriser og medaljer. Uddannelsen er fra Moskva og altså Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han har haft omfattende koncertvirksomhed i Danmark og har gennemført flere turnéer i Rusland og Kina. Han har desuden haft koncerter i Sverige, Tyskland, England og Frankrig.

Til eksamenerne på konservatoriet skal pianisterne kunne spille ”alt”. Programmet denne aften er derfor i sagens natur meget varieret. Til det ene af stykkerne, bidrager Christine Bernsted på violin. Ramez Mhaanna vil introducere de spillede stykker.

Publikum får således noget for pengene – rent bortset fra den lille detalje, at det slet ikke koster penge. Der er som sædvanlig gratis adgang, og alle er velkomne. Koncerten starter kl. 19.30.

Coronapas skal fremvises. Der bæres mundbind, når man ikke sidder ned.

Skriv en kommentar