(Last Updated On: 8. marts 2022)

Connie Hedegaard ved et ’The Covenant of Mayors Initiative on Adaptation to Climate Change’-event. (Pressefoto: Etienne Ansotte)

Store Heddinge: Mød en markant politiker, tidligere miljøminister og EU-kommissær, når Stevns Bibliotekerne og LOF Stevns mandag aften den 21. marts kl. 19 inviterer til foredrag i Snurretoppen.

“Hvad har du tænkt dig at gøre ved klimaet?” Sådan lød spørgsmålet til Connie Hedegaard på hendes femte dag som minister. Den tidligere journalist, minister og EU-kommissær har siden kæmpet for, at gøre noget ved dét, som er en af vor tids helt store udfordringer – klimaet.

I et personligt og veldokumenteret foredrag, kommer Connie Hedegaard med sit bud på, hvordan vi kan få klimaudfordringerne, de stadig flere mennesker på Jorden og den vækst, vi har brug for, til at gå hånd i hånd.

Men hvem skal gøre hvad? Hvad kan politikerne gøre? Hvad skal erhvervslivet, og hvad skal vi alle som ansvarlige borgere gøre? Kom med til foredraget og hør Connie Hedegaards bud.

Det er muligt at stille spørgsmål i løbet af foredraget. Man kan også indsende sit spørgsmål på forhånd til tovholder på arrangementet, Dorte Gagnér på mailadressen dortemga@stevns.dk.

Foredraget ’Connie Hedegaard – Om verdensmål både ud og hjemme’ finder sted i Snurretoppen i Store Heddinge.

Billetterne koster 50 kroner, og kan hentes på stevnsbib.dk/arrangementer eller hos Stevns Bibliotekerne i den betjente åbningstid.

Skriv en kommentar