(Last Updated On: 4. marts 2014)

KlintenJens Tornager i sommer 2013, hvor Konference & Hotel Klinten i Rødvig, hvor der bl.a. blev moderniseret nogle af værelserne, der har den skønneste havudsigt. (Foto Charlotte Skøtt).

RØDVIG: I 2004 var der jubel på Klinten, da virksomheden blev kåret til årets konferencecenter. Ganske bemærkelsesværdigt gentog det sig året efter, og nu er der chance for at Klinten løber med titlen for tredje gang. I hvert fald er det netop meddelt, at Klinten er blandt de fem nominerede til titlen ”Året konferencecenter 2014”.
Det er Foreningen Danske Konferencecentre, der kårer året konferencecenter, baseret udelukkende på bedømmelser fra kunderne. Sammenslutningen består af i alt 62 unikke kursus- og konferencecentre i Danmark som bl.a. har et fælles booking- og salgskontor så kunderne nemt kan vælge netop det sted der passer til deres arrangement.
Flot at placere sig
Kåringen finder sted på Danske Konferencecentres generalforsamling den 9.april 2014. De fire øvrige nominerede er Vejlsøhus Hotel- og Konferencecenter, Hornstrup Kursuscenter, Pharmakon Konference og LO Skolens Konventum.
”Uanset om vi bliver kåret til årets konferencecenter eller ej, er det at blive nomineret på top-fem en fornem hæder til Klinten og dens medarbejdere. Det er først og fremmest den service og kvalitet der ydes i hverdagen, som har udløst de flotte bedømmelser fra brugerne”, udtaler en tilfreds direktør Jens Tornager.

Renovering og social ansvarlighed
Klinten er i gang med en større renovering af både mødelokaler lounger og værelser for at imødekomme de stadig større krav der kræves af et velfungerende konferencecenter.
Udover moderniseringen fokuserer Klinten også på at leve op til en større social ansvarlighed. Som en af Stevns største virksomheder, har Klinten et særligt ansvar i lokalsamfundet.
”Jeg finder det naturligt, at de etablerede virksomheder på Stevns påtager sig et større ansvar for at skabe plads til medarbejdere, som ikke umiddelbart passer ind i det traditionelle arbejdsmarked, herunder altså også på Klinten, hvor der for øjeblikket er tilknyttet 3 Stevns-borgere, der arbejder under Fleksjob-ordningen”, slutter Jens Tornager.

Skriv en kommentar