(Last Updated On: 4. april 2022)

Arnøje: Natten mellem lørdag den 2. april og søndag den 3. april kl. 04.20 rykkede ambulancepersonale og politi ud til et færdselsuheld på Arnøjevej, hvor en bil var kørt ind i et vejtræ, så en person var kommet til skade.

Det viste sig, at en 33-årig mand fra Store Heddinge kørte i en personbil på Arnøjevej i østlig retning, da han i en venstrekurve mellem sidevejene Grønstræde og Stubbekrogen havde påkørt et vejtræ.

En 31-årig mand fra Store Heddinge, der havde været passager i bilen, blev i ambulance bragt til skadestuen i Køge til undersøgelse og fornøden behandling af en mindre alvorlig skade som følge af uheldet trods brug af sikkerhedssele.

Den 33-årige blev også kørt til skadestuen i ambulance; først til kontrol for eventuel personskade, senere med henblik på udtagelse af en blodprøve, idet politiet havde anholdt og sigtet ham for spirituskørsel i forbindelse med uheldet. Han havde pådraget sig mindre alvorlige skader ved uheldet trods brug af sikkerhedssele, men blev løsladt af politiet efter blodprøveudtagelsen.

Politiet har optaget rapport om uheldet, hvor ingen andre trafikanter blev involveret, men hvor det lokale redningsberedskab blev tilkaldt for at tage sig af mulig lækage på bilens benzintank og foretage det fornødne, så bilen ikke risikerede at bryde i brand.

Skriv en kommentar