(Last Updated On: 26. maj 2020)

Torsdag den 28. maj kl. 11.00 – det er det tidspunkt, Koldkrigsmuseum Stevnsfort har ventet med længsel på at kunne melde ud som genåbningsdag efter coronanedlukningen.

(Foto: Østsjællands Museum)

Stevnsfort: Gæsterne kan i denne sæson se frem til en bred vifte af nye oplevelser, når Koldkrigsmuseum Stevnsfort igen åbner dørene for besøgende.

I fortets velkomstbygning er der i år særudstillingen: ’Spionage!’, en udstilling, der sporer Østblokkens spionage i Danmark under den kolde krig på en utraditionel måde.

Til skolernes sommerferie kan hele familien være med til at optrævle en af Danmarks største spionsager, når der åbnes for virkeliggørelsen af computerspillet ’Cosmic Top Secret Game’. Ved at knække koder og løse gåder bliver man ført igennem en utrolig, men sand historie. Spillet foregår i terrænet og er gratis, når først entreen er betalt.

Den eftertragtede guidede tur til undergrunden kommer til at omfatte nye områder, som hidtil nu ikke har været en del af de gængse ture. Der kan stadig med fordel bookes billet hjemmefra på www.stevnsfortet.dk.

– Vi har fortet ventet med længsel på at kunne åbne igen og byde publikum indenfor. Vi skal, som alle andre, overholde forholdsregler og retningslinjer, men heldigvis kommer vi stadig til at kunne tilbyde vores populære guidede ture i det underjordiske fort. Desuden håber vi, at familier og legebørn i alle aldre vil tage godt imod live-versionen af mit personlige yndlingscomputerspil. Cosmic Top Secret Game, siger Iben Bjørnsson, der er museumsinspektør på Koldkrigsmuseum Stevnsfort.

Skriv en kommentar