(Last Updated On: 21. december 2017)

10. klasse Campus Køge holder informationsaften onsdag den 10. januar 2018 kl. 19

10. klasse modtager elever fra Køge, Stevns, Solrød, Greve samt Faxe kommuner. Faktisk er der lige nu 39 elever fra Stevns kommune. (Foto: Campus Køge)

Køge: 10. klasse er en valgmulighed på linje med de mange andre ungdomsuddannelser. Det er muligheden for en “frisk” start, for at slippe sin rolle fra folkeskolen og det er et sted, hvor eleverne bliver mødt af lærere, som har stor erfaring i at skabe gode læringsmiljøer.

Modner og afklarer

– I 10.klasse får de unge tid til den eftertænksomhed, som dels modner dem og dels afklarer dem, så deres uddannelsesvalg bliver rigtigt for dem, fortæller skoleleder Ole Boye og fortsætter:

– I undervisningen, på brobygning og virksomhedsbesøg, i praktik og på studierejser møder eleverne mange af de krav, som skal til for at kunne gennemføre en uddannelse. Så at blive en del af noget større på Campus Køge giver de unge mulighed for at realisere deres drømme.

Gamle og nuværende elever

På informationsaftenen vil kommende elever og forældre møde gamle og nuværende elever. Gamle elever fortæller om deres oplevelser med et år i 10. klasse, og hvordan de blev afklaret i deres uddannelsesvalg. Nuværende elever vil præsentere 10. klasses linjer og fortælle om deres grunde til at vælge et år i 10. klasse.

Desuden vil der blive orienteret om EUD10, som er en 10. klasse direkte rettet mod en erhvervsuddannelse, og om at gøre eleverne uddannelsesparate.

Se mere på 10kck.dk

Eleverne i Køge og Stevns kommuners 9. klasser har modtaget 10. klasse Campus Køges postkort.

På 10kck.dk kan der læses mere om undervisning, linjer og EUD10-klassen.

Informationsaftenen onsdag den 10. januar 2018 kl. 19 foregår på Lyngvej 19. Alle elever og forældre er velkomne.

 

Skriv en kommentar