(Last Updated On: 19. maj 2022)
En morgentur med pause ved Stevns Klint. (Foto: Jens Viggo Moesmand)
Rødvig: ’Danmark Padler’ rammer Rødvig den 21. og 22. maj, når Havkajak Stevns inviterer alle interesserede ned på havnen i Rødvig og prøve en tur på vandet i kajak.
– At komme en tur på vandet er sundt for både krop og sjæl. Du finder ro og slapper af på en helt anden måde, men du får samtidig trænet hele kroppen. Du kan komme alene, eller du kan tage naboen, kollegaen eller familien med, så I gør det sammen. Mulighederne er mange, og vi glæder os rigtig meget til at vise klubben og de mange muligheder på vandet frem, siger Jens Viggo Moesmand, der er instruktør og bestyrelsesmedlem i Havkajak Stevns.
Havkajak Stevns stiller udstyr og instruktører til rådighed på dagen, så sikkerheden er i top.
Begge dage foregår det mellem kl. 13-17 og mødested er Fiskerihavnen 2.
– Vi starter med at fortælle om havkajakkerne og om hvordan man kommer godt i gang. Derefter skal vi på vandet, hvor vi efter lidt vandtilvænning tager på en lille tur langs stranden, fortæller Jens Viggo Moesmand.

Bag om Danmark Padler

Danmark Padler er en landsdækkende event, der foregår i uge 21, hvor klubber, padlefællesskaber, offentlige og private aktører åbner op og inviterer alle danskere en tur på vandet, uanset om du aldrig før har sat dine ben i en kajak, en kano eller på et SUP board, eller om du er en erfaren roer.
Danmark Padler arrangeres af Bevæg dig for livet – kano, kajak og SUP, som er et samarbejde mellem DGI, DIF og Dansk Kano og Kajak Forbund. Læs mere om Danmark Padler på bevaegdigforlivet.dk/danmarkpadler.

Skriv en kommentar