(Last Updated On: 17. maj 2022)

Rødvig: Godt humør, kaffe på kanden og gratis instruktion i krolf er hovedingredienserne i Krolfens Uge, der i uge 21 fejres i hele landet. Her kan alle komme forbi og prøve krolf, der er populært som aldrig før. Sporten kræver ikke specielle forudsætninger at være med til – hverken teknisk eller formmæssigt, der er plads til alle.

Rødvig Krolf holder Åbent Hus den 21. maj mellem kl. 10 og 14 på krolfbanen ved Sydstevnshallen i Rødvig, hvor alle gratis kan prøve kræfter med den populære sport, der nu spilles i næsten 200 idrætsforeninger.

– Vi har et godt fællesskab i foreningen, men vi har altid plads til flere, og det her er en god måde at både at prøve sporten og at hilse på os i foreningen, for at se om det er noget. Vi glæder os hvert fald til at tage imod nye spillere – også dem der bare er lidt nysgerrige, siger Bent Højmann fra Rødvig Krolf.

Arrangementet er en del af Krolfens Uge, som arrangeres af Dansk Arbejder Idrætsforbund, hvor 26 foreninger i hele landet holdet Åbent Hus for at få flere i gang med sporten.

Alle er velkomne og tilmelding er ikke nødvendig, bare mød op med godt humør.

Hvad er krolf?

  • Spillet er en mellemting mellem kroket og golf, hvor der spilles på et fritliggende græsareal på cirka en halv fodboldbane.
  • Her bruges køller, som man kender det fra kroket – men i stedet for buer, spiller man på huller.
  • Banen består af 12 huller, som det gælder om at gå igennem med færrest mulige slag.

Skriv en kommentar