(Last Updated On: 10. marts 2016)

Persisk NytårHÅRLEV: Lokale borgere fra Stevns inviterer til »Norooz Fest« (persisk nytår, red.) lørdag eftermiddag den 19. marts.

Alle borgere på Stevns er velkomne til at deltage i den fælles, mellemøstlige nytårsfest, arrangeret af folk af flere nationaliteter, som kommer med hver sin slags mad. Der vil i løbet af eftermiddagen være madkonkurrence, hvor den bedste ret fra et traditionelt persisk nytårsbord skal kåres. Man kan også opleve iranske, kurdiske, afghanske og arabiske danse samt folkedans – og selv danse med, hvis man har lyst.

Hele eftermiddagen igennem vil der være aktiviteter for børn.

Den iranskfødte kvinde Faezeh, nu dansk gift, bosiddende i Hårlev og mor til en lille datter på kun 11 måneder, har initiativtager til nytårsfesten. Hun er uddannet socialrådgiver fra Iran og brænder for at gøre en forskel.

– Vi vil gerne vise vores glæde over at kunne være her. Dagen er gratis for at vise vores gæstfrihed, siger Faezeh, som har en ambition om blive socialrådgiver i Danmark.

Faezeh har i Iran arbejdet med gadebørn og vil gerne også bruge denne dag til at samle ind til et godt formål: Fattige afghanske og iranske gadebørn.

Dagen holdes i Sundheds- og Frivillighedscentret på Hovedgaden i Hårlev fra kl. 13 til 17.

Frivillighedscentret har været med i planlægningen af dagen.

Arrangørerne sender en stor tak til de lokale sponsorer, som har givet bidrag til arrangementet: Staxen Bøger & Papir, Salon Belinda & Lilli, Blomsterhuset, Hårlev Apotekerudsalg, SuperBrugsen og Rotary.

rmh

 

Skriv en kommentar