(Last Updated On: 19. april 2016)

I dag spiller Svend Nicolaisens Orkester med stor succes over hele landet. Deres publikum på 50 og derover ynder at genhøre den musik, man lagde øre til fra 1940 til 1985. (Pressefoto)

20msb pSN ORkester foto 2. redigeret

RØDVIG: Restaurant Harmonien vil gerne genoplive den gamle tradition fra 50’erne og 60’erne – og det endda med et af de mest populære orkestre fra dengang med søndagskoncerterne, nemlig »Svend Nicolaisens orkester«.

Næsten alle i Danmark, der er født i året før 1975 kan formentlig huske Danmarks Radios transmissioner af lørdagenes Middagskoncerter med Svend Nicolaisen og hans orkester. Svend Nicolaisen døde i 1991, men tyve år senere, den 5. maj 2011, dannede en gruppe musikere en tro kopi af Svend Nicolaisen og hans orkester – med samme instrumentering, samme uniformering og med mere end 500 originalarrangementer fra kapelmesterens tid.

Musikerne besøger Harmonien søndag den 1. maj fra kl. 14 til ca. 17 – og forinden kunne man jo f.eks. indtage Harmoniens populære søndagsfrokostbuffet, der serveres fra kl. 11 til 14.

Der vil være mulighed for at forudbestille plads på billetnet eller på tlf. 56506002, til enten frokostbuffet og matiné til 200 kr. eller til matiné alene for 75 kr.

Koncerten finder sted i salen, hvor der vil være mulighed for en svingom – og der vil selvfølgelig også være en bar med mulighed for køb af forskellige drikkevarer samt kaffe og kage.

Der lægges op til en rigtig nostalgisk eftermiddag med god musik og høj stemning, så mød op og vær med til en hyggelig eftermiddag.

 

Skriv en kommentar