(Last Updated On: 25. april 2022)

Åben Gedestald er en unik chance for at komme helt tæt på dyrene i deres hjemlige omgivelser og hente inspiration til bl.a. indretning af stalde og folde. (Privatfoto)

Klippinge: Nu på søndag den 1. maj kan man komme til Åben Gedestald hos Simone Christiansen på Lykkebækvej 6 i Klippinge. Simone er nemlig en del af Dansk Gede Unions landsdækkende event “Åben Gedestald”, hvor alle interesserede er velkomne til at kigge ind mellem kl. 10 og 14.

Åben Gedestald er gået hen og blevet en hyggelig tradition for gedeavlere i Dansk Gede Union. Hvad der startede som et lille arrangement med blot fire åbne stalde i 2016, har siden udviklet sig, og i år er der 15 åbne stalde forskellige steder i landet, som kan besøges.

Simone viser gerne sin stald og geder frem for at dele sin glæde ved at holde geder og måske give andre lyst til at gøre det samme.

Simone har haft dværggeder i henved 30 år, og på ejendommen går både bukke og hundyr samt kid. Simone er avler for at finde de bedste dyr og tage dem med på dyrskuer.

Hun deler gerne ud af sin store erfaring og giver råd til både salg af dyrene men også råd til dem, der har anskaffet sig et par geder.

Der er mulighed for at spise sin madkurv og få en tår kaffe. Hvis vejret tillader så kan man også bage et snobrød.

Om man er spirende gedeavler eller ej, så er man velkommen og tag gerne hele familien med.

Skriv en kommentar