(Last Updated On: 11. november 2021)

Når EUC Sjælland i Køge holder Åbent Hus

Køge: Uddannelsesudbuddet er i dag stort og indeholder talrige forkortelser såsom EUD, EUX, HTX og STX. Det er derfor ikke helt nemt at finde rundt i den store uddannelsesjungle, når der skal tages vigtige beslutninger om fremtiden.

EUC Sjælland åbner derfor dørene den 13. november til Åbent Hus for at invitere forældre og unge til et møde med de forskellige uddannelsers indhold og mærke det sociale miljø gennem et nært møde med elever og undervisere, der vil være til stede på dagen. Netop den viden kan hjælpe med at afklare et uddannelsesvalg.

Arrangementet er også en optimal mulighed for de, der overvejer et skift i karriere eller tænker over en anderledes uddannelsesvej.

På dagen kommer man helt tæt på en masse spændende uddannelser og kan gå på opdagelse i EUC Sjællands adskillige værksteder, laboratorier og klasseværelser.

Elever og undervisere fra EUD (erhvervsuddannelserne), EUX (erhvervsfaglig studentereksamen) og HTX (teknisk gymnasium) deltager på dagen, og fortæller om deres hverdag på de forskellige uddannelsesretninger. Det er også muligt, at tage en snak med en studievejleder og få afklaret spørgsmål om fremtidens muligheder for job eller videreuddannelse.

Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Skriv en kommentar