(Last Updated On: 20. september 2022)

Hårlev: I foråret flyttede Hotherskolens indskolingselever og personale ind i helt nyrenoverede klasselokaler med flot nyt tag og gulve, ny mellemgang med større garderobe, nyt ventilationssystem og også SFO’en var blevet sat i stand.

Elever og ansatte indviede deres nye indskoling og SFO-lokaler i foråret. På fredag kan interesserede få lov at kigge indenfor og se resultatet. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Skolens elever og medarbejdere glæder sig over, at have fået hverdagen tilbage og de er for længst faldet godt til i de fine, nye rammer.

– Nu synes vi, at det er på tide at åbne døren for alle andre. Derfor holder vi åbent hus fredag den 23. september fra kl. 12.30-15.30, hvor alle, der har tid og lyst, bydes indenfor for at se det flotte resultat, siger indskolingsleder på Hotherskolen, Irene Borre.

Denne eftermiddag kan man få lejlighed til at se både klasselokalerne, Fællesrummet – som den tidligere aula blev døbt efter en navnekonkurrence – den nye garderobe samt SFO’en, der i daglig tale kaldes Krudthuset.

Festlighederne starter udenfor ved flagstangen kl. 12.30, hvor Irene Borre byder velkommen. Dernæst synger eleverne for gæsterne i Fællesrummet, hvorefter borgmester Henning Urban Dam (S) holder tale.

I SFO’en vil værkstederne være åbne og det er også her, at man kan nyde en kop kaffe, te eller en vand – og så bliver der rig mulighed for at gå rundt og besigtige de flotte nye rammer samt få sig en snak med både børn og voksne.

Det sidste, der fortsat mangler, er beplantning på udeområderne. Planen herfor er udarbejdet og beplantningsarbejdet udføres i oktober.

– Kom glad og få en festlig eftermiddag sammen med Hotherskolens glade elever og dygtige medarbejder, slutter indskolingslederen.
rmh

Skriv en kommentar