(Last Updated On: 15. februar 2022)

Mød Stine Pilgaard, der er i 2021 modtog De Gyldne Laurbær for bogen ’Meter i sekundet’.

Forfatterfordrag med Stine Pilgaard i Lille Heddinge Forsamlingshus. (Foto: Astrid Dalum)

Lille Heddinge: Stine Pilgaards nyeste bog ‘Meter i sekundet’ har ligget højt på bibliotekernes reservationslister og har bogstaveligt talt taget læserne og anmelderne med storm. Siden udgivelsen har det regnet ned over bogen med roser, stjerner, hjerter og priser.

Nu kan du opleve forfatteren fortælle om romanen, for den 2. marts inviterer Stevns Bibliotekerne til foredrag med den roste forfatter.

Stine Pilgaard debuterede i 2012 med romanen “Min mor siger”. Siden har hun forfinet sin karakteristiske tone og stil med endnu mere humor og klogskab. I romanen “Meter i sekundet” – som handler om en ung kvinde, der flytter til Vestjylland og skal finde vej i højskolelivet og den vestjyske samtaleform – er hun om muligt endnu skarpere end tidligere.

Digtet “Fortabt er jeg stadig” fra “Meter i sekundet” er endda blevet optaget i den 19. udgave af højskolesangbogen. Og i efteråret 2021 udkom Stine med bogen “De Korte Sætningers Land” med en masse nye højskolesange, hvor komponist Katrine Muff Enevoldsen har lavet smukke melodier til.

Foredraget med Stine Pilgård finder sted i Lille Heddinge Forsamlingshus. Dørene åbner klokken 19, og foredraget starter 19.30.

Billetter til foredraget koster 50 kroner, og kan købes på stevnsbib.dk/arrangementer eller hos Stevns Bibliotekerne i den betjente åbningstid.

Skriv en kommentar