(Last Updated On: 10. august 2021)

Bredgade vil være fuld af boder med lokale lækkerier. (Foto: Gjorslev Gods)

Gjorslev: Så er det nu på søndag den 15. august, at Gjorslev Gods fra klokken 10 til 16 slår dørene op og byder indenfor til Herregårdenes Dag.

I slotsparken vil der denne dag være mange gratis aktiviteter for både børn og voksne, heriblandt bueskydning, ponyridning, folkedans og gamle lege fra dengang farfar var ung. Hårlev Gymnastik Forening giver opvisning, og man kan også møde Stevns Fotoklub og Stevns Hjemmeværnskompagni.

Bredgade og den tilstødende gamle hestestald vil være fyldt med boder med salg af lokale kvalitetsprodukter, og i stalden vil der være mini-museum med gamle landbrugsmaskiner og køkkeninteriør fra 1900-tallet brugt på Gjorslev Gods.

Man er velkommen til at smøre madpakken hjemmefra, tage tæpper med og nyde den medbragte mad i slotsparken. Der kan også købes mad og drikke på stedet, idet hele borggården foran slottet omdannes til et hyggeligt cafemiljø med flere caféer, hvor man kan nyde den købte frokost, kaffen, kagen og isen.

I kælderen under slottet vil der være lokal ølsmagning ved Kasper Brew Co, og et par gange i løbet af dagen vil der være levende musik i Borggården ved Gjorslev Kvartetten

På selve slottet er der mulighed for at få en guidet rundvisning. Vælg mellem sjove og lærerige rundvisninger for børn og deres voksne eller spændende historiske rundvisninger for voksne og større børn.

Billetter til Herregårdenes Dag købes via Billetexpressen på Gjorslev.dk under arrangementer. Indgangsbillet kan også købes ved indgangen via mobilepay.

Skriv en kommentar