(Last Updated On: 7. maj 2021)

Gå-vært Pia B. Lynge inviterer på gåtur i Hårlev og omegn. (Privatfoto)

Hårlev: Der kommer gang i Danmark i uge 19, når WE WALK-kampagnen løber af stablen med gåture i hele landet. Bølgen rammer også Hårlev, hvor b:fit – Stevns og Gå-vært Pia B. Lynge inviterer byens borgere med ud at gå fredag den 14. maj.

Alle kan være

– Når hele Danmark går, skal vi selvfølgelig også gå i Hårlev. Vi kommer til at gå i to tempi: et stille og roligt tempo samt et tempo for lidt øvede. Vi går på stier, fortorv og enkelte strækninger på landevej – så alle kan være med, og vi håber, at rigtig mange har lyst til at møde op og være med på gåturen, fortæller Gå-vært Pia, der oplyser at ruten er på cirka 5 kilometer.

– Der er mange fordele ved gåturene, som både er mentalt og fysisk sundhedsfremmende, men det er faktisk ikke det vigtigste for os i denne sammenhæng. Vi glæder os mest til at benytte lejligheden til at komme ud at gå, nyde naturen i og omkring Hårlev og få noget hyggelige tid i hinandens selskab, siger hun.

Det er gratis at være med, og mødetid og -sted er den 14. maj kl. 10.45 på parkeringspladsen ved Sundheds- og Frivillighedscentret på Hovedgaden i Hårlev.

– Hvis der er børn på 12 år, eller yngre, skal disse tilmeldes på e-mail: sundhedsvejlederstevns@gmail.com, hvis de ønsker et diplom efter gåturen, oplyser Pia.

Bag om WE WALK

WE WALK arrangeres af ’Bevæg dig for livet – Løb og gang’, som er et samarbejde mellem DGI, Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik.

Bevæg dig for livet-visionen arbejder overordnet for, at Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation i 2025. Det er DGI og Danmarks Idrætsforbund, der driver Bevæg dig for livet med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.

Skriv en kommentar