(Last Updated On: 20. juli 2018)

Vedrørende kritik af det åbne byrådsmøde den 25. juni, som jeg overværede, så er det rigtigt, når Inge Milbrat og Rehne Altenburg, begge fra Nyt Stevns, oplevede en anden stemning, end den, der rådede, før vi fik en ny borgmester.

Situationen er, at efter at Dansk Folkeparti og Nyt Stevns ikke længere er en del af flertalsgruppen, er der udpræget hukommelsessvigt. Det kan jo desværre komme til alle.

Det var tydeligt, at sager, der var behandlet i udvalg, hævder man ikke at have hørt noget om, og derfor kræver ikke mindst DF behandling i Byrådet. Det er selvfølgelig en udfordring ikke mindst for borgmesteren, der må tilgodese, at alle kommer til orde.

Det samme gør sig gældende i spørgetiden, som var lidt usædvanlig ved, at flere af spørgerne forsøgte at debattere deres sag, og det er naturligvis ikke meningen med spørgetiden.

Et eksempel på stemningen under den tidligere borgmester, nu Nyt Stevns, kan illustreres ved, at da jeg stillede ham det spørgsmål, om han ville oplyse, hvad det var for et vigtigt møde, han deltog i, så han ikke kunne deltage i budgettet, som er afgørende vigtig for kommunen, fik jeg det svar, at som borgmester er han ikke forpligtet til at oplyse mig om det. Var det nedladende? Det syntes jeg egentlig ikke, bare et kontant svar, som man må være forberedt på.

Når jeg kommenterer indlægget, så er det fordi, jeg som tilhører ikke kan genkende Inge og Rehnes oplevelse. Men det er da interessant, hvis man kan stille spørgsmål på andres vegne og kursus i kropssprog, når nu de politiske argumenter ikke rækker.

Det sete afhænger som bekendt af øjnene, der ser – også når de er himmelvendte.

Gerhard Nagott
Thorsvænge 19
Rødvig

 

Skriv en kommentar