(Last Updated On: 26. maj 2014)

Kommunalbestyrelsen godkendte på deres møde i går aftes salget af Vallø Strand, som huser kommunens genoptræning samt 14 ældreboliger. De 14 beboere kan blive boende på uændrede vilkår.
Den nye ejer overtager alle bygninger fra den 1. juni 2014. Herefter lejer Stevns Kommune hovedbygningen til brug for kommunens genoptræning ind til det nye sundhedscenter i Hårlev står færdig medio 2015.
’Vi har længe vidst, at Vallø Strand var nedslidt og uegnet til de opgaver, vi varetager i huset i dag, og derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu har indgået en fornuftig aftale med en køber, som kan bringe nyt liv til grunden og dens fantastiske beliggenhed’, udtaler borgmester Mogens Haugaard Nielsen:
’Samtidig er jeg rigtig godt tilfreds med, at vi har sikret forholdene for de nuværende lejere i ældreboligerne, så de kan blive boende i deres lejligheder’, slutter Mogens Haugaard Nielsen.
Vallø Strand bruges i dag også til frivilligt arbejde, og det vil kunne fortsætte så længe kommunens lejeaftale gælder. Salgsaftalen med køber er desuden indgået med den forudsætning, at Stevns Kommune udarbejder en ny lokalplan samt kommuneplantillæg for området, så det går kommunens planmedarbejdere i gang med nu.
Køber har fået lov til at foretage boreprøver på udenomsarealerne straks efter Kommunalbestyrelsens godkendelse til brug for afgørelse af eventuel pilotering (etablering af fundament) ved byggeri.
Vallø-Strand
Køberen af Vallø Strand er Projekt Vallø Strand ApS. (Kilde: Stevns Kommune).

Skriv en kommentar