(Last Updated On: 1. marts 2021)

Jacob Panton vil prøve nye politiske græsgange.
(Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Politik: Venstres nuværende kommunalbestyrelsesmedlem, Jacob Panton Kristiansen, genopstiller ikke til kommunalbestyrelsen på Stevns ved valget til november.

I stedet blev hans kandidatur til både Region og Folketingsvalg taget ad notam af Venstres generalforsamling den 24. februar.
Han afløser Lene Madsen Milner, der med egne ord har været folkevalgt i 24 år, og derfor finder det betimeligt at trække sig for nye kræfter.
– Jeg er glad for at du tager handsken op, og at Stevns igen har en lokal kandidat, sagde hun til Venstres nye regions- og folketingskandidat.

Vil også i Folketinget

Jacob Panton forklarede, at det var hans interesse for sundhedspolitikken, som havde fået ham til at gå ind i partipolitik.
– Jeg har selv mødt sundhedssektoren og oplevet, at det bør være anderledes, sagde han og refererede dermed til hvordan han som soldat under en udstationering i Afghanistan blev ramt af en granat, skudt fem gange af en snigskytte og dør på operationsbordet. Mirakuløst bliver han genoplivet og overlever med nød og næppe, og gennemgår en lang genoptræning, som det også fremgår af den prisbelønnede dokumentarfilm ”Soldaten der døde”.
– Det har lært mig en masse at være med i kommunalbestyrelsen, men det er i regionen, at det sundhedspolitiske foregår, sagde Jacob Panton, der nu skifter Stevns-Faxekredsen ud med Næstved-kredsen i kampen om en plads på tinge.

sky

Se også: Venstre: Vi er frihedens bannerfører
Se også: Opbakning til Ellemann-Jensen
Se også: Borgmester-status om Stevns

Skriv en kommentar