(Last Updated On: 15. december 2020)

Det er uholdbart, at kommunen ikke vil svare på flere spørgsmål om Strøbyhjemmet i Stevnsbladet.

Jeg ved godt, at kommunen helst vil lukke debatten om Strøbyhjemmet ned, og dermed helst vil undgå at debattere de vilkår, som kommunen byder de ældre medborgere, som har været glade for Strøbyhjemmet. Men jeg har nu alligevel et par spørgsmål til Birgitte J.T.K. Nielsen, Miljø og Teknik, og Dorthe Kopler Holmboe, Sundhed og Omsorg, som her i Stevnsbladet skriver at de ikke vil forholde sig til flere læserbreve om Strøbyhjemmet.

Hvorfor vil I ikke svare på flere spørgsmål ang. Strøbyhjemmet fra borgernes læserbreve? Er det demokratisk? Og hvorfor er det ikke borgmesteren Anette Mortensen (V) og/eller udvalgsformand Henning Urban Dam Nielsen (S), der svarer på borgernes spørgsmål? Hvorfor skubber de embedsmændene foran sig, som så iøvrigt heller ikke vil svare os her i avisen?

Er der måske nogen, der har ramt et ømt punkt?

Naturligvis er det godt, at kommunen vil indkalde til nogle møder. Det vil jeg gerne understrege, men selvom kommunen bl.a. vil indbyde bestyrelsen for Stevns Kommunes Ældre- og Plejeboliger til møde, så kan man da ikke bare fravælge spørgsmål fra de stevnske borgere i det mest brugte lokale medie.

Mit afsluttende spørgsmål må så være om man kan forvente, at der også fremadrettet vil være sager, som kommunen heller ikke vil forholde sig til i den offentlige debat såsom forholdene andre steder i ældresektoren, på børneområdet

Rehne Høst Altenburg
Kandidat til kommunevalget for DF-Stevns
Møllehusvej 8
Karise

Skriv en kommentar