(Last Updated On: 16. juni 2022)
To x Steen. Direktør Steen Bonke Sørensen (th) har netop ansat Steen Gyldendal som Stevns Klint Besøgscenters nye kommunikationschef. (Pressefoto)

Boesdal: – Så er vi ved at have kernen på plads, siger direktør for Stevns Klint Besøgscenter, Steen Bonke Sørensen, der netop har udnævnt centrets kommunikationschef.

Det bliver Steen Gyldendal, der har mange års erfaring indenfor kommunikationsområdet bl.a. som kreativ direktør og partner ved et større dansk reklamebureau og som marketingdirektør i Flügger og JKE Design.

– Jeg tror, at den enestående fortælling om asteroide-nedslaget, er ukendt for de fleste besøgende ved Stevns Klint. Det råder vi bod på med det nye Stevns Klint Besøgscenter, og jeg ser frem til at bidrage til den spændende fortælling, siger den nyansatte kommunikationschef og fortsætter:

– Formidlingen af katastrofen er designet så levende og flot, at man som besøgende, vil trække oplevelsen fra udstillingen med på den efterfølgende vandretur langs klinten, lyder det fra Steen Gyldendal.

– Steen er den helt rigtige til at drive kommunikationen af det nye besøgscenter og markedsføringen af vores arrangementer. Han har megen erfaring fra andre spændende virksomheder og har også stor kommerciel indsigt, siger hans navnebroder, direktør Steen Bonke Sørensen.

Steen Gyldendal er tiltrådt den 1. juni, og er straks gået i gang med opgaven, da der årligt forventes 50.000 besøgende til besøgscentret på Stevns Klint, som åbner i oktober i år.
sky

Skriv en kommentar