(Last Updated On: 18. august 2020)

Lea Quortrup er en af de fire unge musikere, som giver gratis koncert den 28. august, og vil man med, så skal man bestille billetter hos hende: lea@quortrup.dk. (Pressefoto)

Musik: Det populære B&B og spisested, The Norrmans, har tidligere budt på kulturelle arrangementer, og nu er et nyt musikalsk tilbud på vej.

Den 28. august vil The Norrmans, som ligger mellem Klippinge og Hellested, fyldes med klassiske toner.

Teamet er natten

Det bliver fire unge klassiske musikere og tager publikum med på en rejse ind i den klassiske musiks verden.

I løbet af koncerten vil de to operasangere, cellist og pianist præsentere et stemningsfuldt program, som giver mulighed for at opleve klassisk musik i en ny og anderledes ramme.

– Det er ambitionen at skabe en aften med masser af oplevelser for sanserne, ligegyldigt om den klassiske musik er velkendt land eller et helt nyt bekendtskab, lyder det fra The Norrmans.

Laden hos The Norrmans er normalt ramme om deres boules-baner og bar, men denne aften indtager musikerne, Lea Quortrup, Petter Moen, Marie Louise Lind og Troels Roland rummet og fylder det med smuk, levende musik.

Lea Quortrup fortæller, at temaet for koncerten er “Natten”, og musikken er fra det franske og tyske repertoire, f.eks. Schumann, Strauss, Fauré, Duparc og Poulenc.

– Det vil være musik, der taler til sanserne, understreger hun.

Foruden de centraleuropæiske komponister, vil der også lige være en afstikker til Estland og Arvo Pärts stemningsfulde, næsten meditative stykke “Spiegel im Spiegel” for cello og klaver.

Gratis og coronasikker

Baren vil være åben, og der vil være mulighed for at opleve koncerten i laden og gå ud og nyde udsigten af den stevnske natur undervejs.

Koncerten afholdes hos The Norrmans B&B på Bækkemosevej 14 i Tåstrup 28. august kl. 19:30.

Koncerten er gratis, men på grund af corona er der et begrænset antal pladser, og så skal billetter reserveres på forhånd på mail: lea@quortrup.dk.

Alle publikummer med billet har mulighed for at komme i god tid før koncerten, se sig omkring hos The Norrmans.

Skriv en kommentar