(Last Updated On: 22. september 2020)

»Bedste koncert længe«, siger Spilledåsens formand om Dissing, Las & Cross, der spillede Dylan-sange i Snurretoppen den 14. september
(Foto: Martin V. Andersen)

Musik: Kulturforeningen Spilledåsens første efterårskoncert løb af stablen i sidste uge, og det »gik supergodt« med Spilledåseformand Poul Erik Madsens ord.

Dissing mødte Dylan

Det var brødrene Rasmus og Jonas Dissing, som sammen med Las Nissen og guitarikonet Billy Cross, havde kastet sig over fortoilkninger af Bob Dylan.

– Det var et af de bedste koncerter vi har haft længe, lyder det fra Poul Erik Madsen.
På grund af corona-regler skete koncerten under behørige forholdsregler, og blot 90 fik adgang til koncerten.

– Publikum fulgte uden problemer de sikkerhedsforanstalninger vi havde med håndsprit og så videre, men der var desværre 50 på venteliste, så det var på sin vis en udsolgt koncert. Og publikum oplevede en eminent sammensat gruppe, som passede rigtigt godt til Dylan, siger Poul Erik Madsen.

Jazzkoncert gennemføres

Det giver selvfølgelig økonomiske problemer når Spilledåsen må skære ned på antal koncertpladser, og heller ikke kan have det sædvanlige barsalg.

– Steder som vores kommer lidt i klemme, lyder det fra formanden, som afventer besked fra Kulturstyrelsen om kompensation for mistede billetindtægter.

Den 3. oktober blænder Spilledåsen op for den traditonelle jazzkoncert, som finder sted i Harmonien i Rødvig.

– Vi kender jo ikke vilkårene for oktober endnu, men indtil videre er planen at vi gennemfører koncerten, men der bliver ingen dans som sædvanlig, understreger Poul Erik Madsen.

sky

Skriv en kommentar