(Last Updated On: 7. juli 2020)

Brug to-tre timer af din tid og meld dig som indsamler og vær med til at støtte mennesker ramt af kræft, livsvigtig forskning og forebyggelse af kræft.

Indsamling: Kræftens Bekæmpelse er klar med en ny dato for året landsindsamling. Den var oprindelig planlagt i marts, men måtte aflyses pga. corona.

Landsindsamlingen afholdes i stedet søndag den 16. august, og Kræftens Bekæmpelse håber, at mange igen vil melde sig til at hjælpe.

– Hver tredje dansker får kræft, så de fleste af os får sygdommen tæt ind på livet på et eller andet tidspunkt. Det mærker vi også på indsamlerne. Mange har en personlig grund til at gå på gaden for kræftsagen. Nogle har mistet familiemedlemmer eller venner, andre vil gerne støtte forskningen. Og en del har selv kræft, siger Anny Borch Jensen, som er indsamlingsleder i Stevns Kommune.

Og netop det personlige budskab er i centrum, når Kræftens Bekæmpelse søndag den16. august holder landsindsamling. Vi har alle sammen en grund til at vise flaget for kræftsagen, og igen i år kan de mange tusinde indsamlere skrive deres grund til at samle ind på et flag, som kan sættes på tøjet eller tasken. Flaget bliver udleveret sammen men det er selvfølgelig helt frivilligt, om man vil bruge det.

Alle kan melde sig

En stor del af de, der havde meldt sig til marts-indsamlingen, har meldt sig igen.

– Men en del er i risikogruppen og kan derfor ikke deltage denne gang. Så vi håber meget, at mange nye vil melde sig, så vi igen kan få en flot indsamling på Stevns, siger Anny Borch Jensen.

Alle kan melde sig som indsamler til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. Unge under 18 år skal gå to og to, mens børn under 13 år skal følges med en voksen.

Der er flere måder, hvorpå man kan melde sig som indsamler: på tlf. 70242020, på indsamling.dk eller direkte til Anny Borch Jensen på tlf./sms 29247726 eller e-mail: annyborch@mail.dk, hvor man også kan få yderligere information.

– Kræftens Bekæmpelse sørger for at sundhedsmyndighedernes vejledninger overholdes. Der vil blive holdt afstand, og alle indsamlere får udleveret håndsprit. Samtidig vil vi lægge op til at rigtig mange betaler på MobilePay eller sms, slutter indsamlingslederen.

Skriv en kommentar