(Last Updated On: 30. september 2016)
kranfoerer-verdensmester

Jeg var nervøs, men jeg klarede det over al forventning, udtalte Tim lige efter finalen.

Tim S. Hansen fra Karise vandt i weekenden den 24.-25. september
HIAB’s VM for kranførere, der foregik i Niedersachsen i Tyskland.

SAWO A/S lasthåndteringsmateriel afholdt i maj 2016 konkurrence i krankørsel, hvor Tim S. Hansen blev »Danmarksmester«, da han efter en tæt kamp slog tidligere verdensmester i 2015, Johnny Jensen, og kvalificerede sig til verdensmesterskabet 2016.

»World Crane Championship«, der blev afholdt på HIABs stand på på IAA – »Internationale Automobil-Ausstellung«, Hannover Messe.

Her mødtes 15 af verdens bedste kranførere i de indledende runder. Deltagerne dystede på en helt ny kran, som havde verdenspremiere har på IAA. Efter at have kvalificeret sig til kvartfinalen, gik Tim S. Hansen videre til semifinalen og den endelige finale. Her slog han hollænderen Guido Beaujean og tyskeren Matin Utpatel med en tid på 2 minutter 51,42 sekunder. Hollænderen kom ind på en tid 2.53,99, mens tyskeren gennemførte på 2:51,01.

– Jeg var nervøs, men jeg klarede det over al forventning, udtalte Tim lige efter finalen, – Det bedste ved at være kranfører er, at man arbejder udenfor om sommeren, siger Tim Hansen med et smil.

Tim S. Hansen, der har eget firma på Køgevej i Karise, vandt en rejsecheck på 5.000 EUR samt et gavekort på 20.000 EUR til en ny HIAB-kran. sr

 

Skriv en kommentar