(Last Updated On: 4. august 2020)

Krimiforfatter Hans-Willy Bautz med sit seneste skud på krimistammen, ’Midsommermordene’. (Privatfoto)

STORE HEDDINGE: Krimiforfattereren Hans-Willy Bautz fra Haslev kommer fredag den 14. august på besøg i Kontorcenteret beliggende i Algade 18. Her er han mellem kl. 15 og 18 parat til en snak med kunderne og til at signere sine krimier.

Hans-Willy Bautz har indtil nu fået udgivet to bøger med fortællinger samt to krimier i Tyskland og fire krimier i Danmark.

De dansksprogede er dels ’Mord på færgen til Palermo – Michael Bechs rejse til Sicilien’, hvis handling udelukkende finder sted ombord på en færge fra Genova til Palermo samt på Middelhavets størst ø, Sicilien.

Den anden danske krimi, ’Mord på Sicilien – Et spor fører til Danmark’, foregår dels på Sicilien og dels i Haslev, Køge, Faxe, Faxe Ladeplads og på Stevns, hvor Stevnsfortet spiller en væsentlig rolle.

Hans-Willy Bautz kender Stevns særdeles godt, da han som barn og ung tilbragte sine sommerferier hos sin mormor, Ingeborg Olsen, på Frøslevvej.
Mormoren var overassistent på politikontoret i Store Heddinge.

Krimien ’Den sicilianske forbindelse – Commissaria Angela Pecci efterforsker i Tyskland’ har sin handling dels i det område ved Hannover i Tyskland, hvor forfatteren har arbejdet som avisudgiver og redaktør i 30 år, dels på Sicilien.

Hans fjerde krimi, der udkom i marts 2020, har titlen ’Midsommermordene – Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord’. Den har en nutidig handling, der fører tilbage til tyskernes besættelse af Danmark under Anden Verdenskrig. Handlingen foregår omkring landsbyen Helberskov nær Mariager Fjord i Østhimmerland og er aktuel i 75-året for Danmarks befrielse. Denne roman er en kombination af krimi og historie.

Hans-Willy Bautz har to hovedpersoner, der går gennem samtlige romaner, nemlig den dansk-tyske journalist Michael Bech og den sicilianske kriminalkommissær Angela Pecci. Sideløbende med romanernes kriminelle plot udspiller sig også en kærlighedshistorie.

Selvom hovedpersonerne er de samme, kan Haslevforfatterens bøger læses hver for sig.

Kontorcenterets indehaver, Svend-Erik Ejlersen, glæder sig til at byde forfatteren, stevnske krimilæsere og andet godtfolk velkommen til den kriminelle bogsignering i Algade.

Skriv en kommentar