(Last Updated On: 1. december 2020)

Med forfatterdedikation

Forfatteren Hans-Willy Bautz og indehaveren af Kontorcenteret i Store-Heddinge, Sven-Erik Ejlersen, inviterer til bogsignering fredag, den 4. december, kl. 15-18. (Privatfoto)

Store Heddinge: December måned står helt bestemt i julegavernes tegn. Det er i hvert fald en god idé at gå på gavejagt allerede nu, mener indehaveren af Kontorcenteret i Algade, Svend-Erik Ejlersen, og forfatter Hans-Willy Bautz.

Svend-Erik Ejlersen har derfor inviteret den haslevittiske forfatter til at komme og signere sine krimier fredag den 4. december fra kl. 15-18 i sin forretning.

Med i Kontorcenteret har Hans-Willy Bautz sine fire krimier, nemlig ’Mord på færgen til Palermo – Michael Bechs rejse til Sicilien’, som udelukkende har handling på Sicilien; ’Mord på Sicilien – Et spor fører til Danmark’, hvis handling ikke alene foregår på Sicilien, men også i Haslev, Køge, Faxe, Faxe Ladeplads og på Stevns; ’Den sicilianske forbindelse – Commissaria Angela Pecci efterforsker i Tyskland’, i hvilken der sker grumme ting i forbindelse med illegal organhandel i nærheden af Hannover i Tyskland, hvor forfatteren har arbejdet i 30 år, og på Sicilien. Sluttelig er der den nyeste ’Midsommermordene – Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord’, hvori fire ældre tyskere bliver dræbt med tysk ammunition fra Anden Verdenskrig.

Udover sine egne romaner har forfatteren også de to tyske krimier, han har oversat til dansk, med. Det drejer sig om Harald Jacobsens krimier ’Sommerhusmordet’ og ’Giftaffald’.

– At forære en af forfatterens romaner med dedikation er en meget personlig julegave, som modtageren vil kunne glæde sig over – ikke alene på grund af dedikationen, men også fordi gaven giver spændende underholdning, slutter Svend-Erik Ejlersen.

Skriv en kommentar