(Last Updated On: 1. juli 2014)

En festlig aften er et nyt initiativ kun for kvinder, der på én og samme tid vil have det festligt samtidig med de støtter kampen mod brystkræft
Jeannet-og-Anny
Frisør Jeannet Bagger og Anny Borch Jensen, formand for Kræftens Bekæmpelse Stevns, står sammen med den lokale bestyrelse i Kræftens Bekæmpelse sammen om det nye initiativ Ladies Night på Lyserød Lørdag. ”Vi håber på stor opbakning på Stevns til arrangementet”, lyder det fra de to kvinder. (Foto: Charlotte Skøtt).

STORE HEDDINGE: Tag din mor, svigermor, søster, moster, veninde, tante, nabo eller… under armen og kom til Ladies Night, når der er ”Lyserød Lørdag” den 4. oktober i Stevnshallen kl. 17 til kl. 23.
”Sæt allerede krydset i kalenderen nu”, opfordrer Jeannet Bagger, der er idékvinden bag Ladies Night, hvor overskuddet går til Kræftens Bekæmpelses arbejde omkring brystkræft.
Det gode initiativ støttes af Kræftens Bekæmpelse på Stevns, der arbejder sammen med frisør Jeannet Bagger, Store Heddinge, om at få den festlige aften stablet på benene.

Programmet er…
Ladies Night er som nævnt et nyt initiativ og kun for kvinder. Det skal være en festlig og hyggelig aften, hvor kvinderne kan hygge sig i hinandens selskab.
”Den røde løber bliver bogstaveligt talt rullet ud, når kvinderne ankommer på trappen”, fortæller Jeannet Bagger til Stevnsbladet.
Konceptet for aften er i hovedtræk spisning, underholdning, modeshow, lotterier og forskellige stader/boder med ting og sager målrettet kvinder mm., men det endelige program ligger ikke helt klart endnu.

Nul kroner i kassen
Der er truffet aftale med fire forskellige lokale leverandører af mad, men afhængig af, hvor mange kvinder, der tilmelder sig arrangementet, kan der komme flere madleverandører i spil. Der vil blive en bar, hvor der kan købes vin og sodavand.
”En billet koster 300 kr. og dækker mad og underholdning. Hele arrangementet starter med nul kroner; der er ikke en startkapital at arbejde med, så al hjælp er baseret på frivillig arbejdskraft og vi har ikke de store penge til underholdning. Men et bidrag til Kræftens Bekæmpelse denne aften kan jo også være f.eks. hvis man kan underholde eller noget i den retning”, siger Jeannet Bagger.
Billetterne vil blive sat til salg efter sommerferien og ca. medio august.

Stand/bod
Der er plads til mange boder i ”messe-street”, hvor et areal på 3×3 meter koster 300 kr. Der er borde til rådighed, men man skal selv medbringe eventuelle skillevægge, pavilloner, telt, pynt eller lign.
”Alle er velkomne til at købe sig en stand – og så mænd – og sælge ting og sager målrettet kvinder. Vi har modtaget nogle tilmeldinger fra både private og forretninger her i byen”, fortæller Jeannet Bagger.    Hvis man ønsker at reservere en stand bedes Jeannet Bagger kontaktes på 5651 0809/2910 0501 helst inden den 1. september.

Håber på opbakning
”På Stevns har der de sidste par år været en flot opbakning til arrangementerne, og der er taget mange gode initiativer for at skaffe penge til den gode sag – tusind tak for det. Nu ser dette nye initiativ dagens lys og det håber vi rigtig mange vil bakke op om – og eventuelt også støtte enten med gaver til lotteriet eller med et beløb”, siger Anny Borch Jensen, formand for Kræftens Bekæmpelse på Stevns.
Ladies Night erstatter Lyserød Lørdag med de forskellige tiltag, der tidligere har været på f.eks. Nytorv i Store Heddinge og ved Rema i Strøby Egede.
Sponsorer til aftenen er også velkomne, og flere oplysninger og spørgsmål om arrangementet kan ske til Jeannet Bagger tlf. 5651 0809/2910 0501 eller til Anny Borch Jensen tlf. 5650 4095/2924 7726.

FAKTA:
Hvert år bliver 4.600 danske kvinder ramt af brystkræft. En sygdom, der oftest rammer kvinder over 60 år. Flere end 52.000 danske kvinder lever i dag med sygdommen. Det skyldes, at man er blevet langt bedre til at stille diagnosen, og at kræftbehandlingen er blevet langt bedre. Femårsoverlevelsen er nu over 80 procent. Fremskridt, der er et resultat af forskning. (Kilde: Kræftens Bekæmpelse).

Skriv en kommentar