(Last Updated On: 7. maj 2014)

Når beboerne på Hotherhaven i Hårlev sidder og nyder maden i spisesalen, er der også fristelser for den kunstneriske smagKunst-i-Hotherhaven
Udstillingen med Annette Sjølunds billeder kan ses i hele maj måned. (Foto: Privatfoto)

HÅRLEV: Da Hotherhaven alligevel stod for at skulle male væggene, benyttede de anledningen til samtidig at få sat såkaldte galleriskinner op i spisesalen.
Det er nu meningen, at væggene skal prydes med malerier fra lokale kunstnere, og Annette Sjølund er den første kunstner, der netop er færdig med ophængningen. Hun siger om sine landskabsmalerier:
”Mine landskaber er skabt ud fra mine erindringer om min barndom på Stevns. Vi havde ikke bil, så cyklerne var vores transportmiddel, når vi skulle besøge familie og venner på Stevns. Vi har tit cyklet hjem i tusmørket, hvor duggen var faldet og mosekonen bryggede i Ådalen. Når trækronerne holdt på varmen, og landskabet blev oplyst af måneskin – så er det netop den stemning, jeg fastholder i mine malerier. Mine vinterlandskaber er erindringer fra de mange snefyldte vintre med aftenlandskaberne af marker og hegn indhyllet i hvid, tyk sne. Malerierne er stemningsmættede, koloristiske og energifyldte”.
Hotherhaven håber at både beboere og besøgende vil få glæde af det nye, kulturelle tiltag i spisesalen.

Skriv en kommentar