(Last Updated On: 28. september 2021)

Stevns: Liberal Alliance Stevns har holdt opstillingsmøde, og her blev der valgt tre kandidater til det kommende kommunalvalg i november.

Spidskandidat for LA Stevns er Lars Barthold Hansen. (Privatfoto)

Spidskandidat er Lars Barthold Hansen, der også er formand LA Stevns, mens Tim Warner, der er næstformand for partiet, stiller op som nummer to. Sarah Sjølin Lilaa er den tredje på listen.

Partiet går bl.a. til valg på at sætte folkeskolen fri og give mere selvbestemmelse til den enkelte skole. Den seneste folkeskolereform har slået fuldstændig fejl, fremgår det af en pressemeddelelse fra partiet.

Et andet område, som partiet vil arbejde for, er bedre ældrepleje og -omsorg med flere varme hænder og færre kolde hænder.

LA Stevns vil desuden arbejde for mere udlicitering og at pengene skal følge borgeren, så der bliver mere frit valg.

– Det skal være attraktivt at tage et arbejde. Ingen skat af de første 7.000 kr. man tjener. Og så skal jobcentrene effektivt sanktionere arbejdsløse, der reelt ikke står til rådighed for arbejdsmarkedet, lyder det videre i partiets valgprogram, hvor også et mere effektivt rådhus med en bedre ledelse, der tager ansvar samt mere tillid til medarbejderne i stedet for kontrol og dokumentation er nævnt.

Partiets tidligere spidskandidat Rasmus Englund har siden seneste kommunalvalg forladt partiet og er nu opstillet som nummer tre på Venstres liste.
rmh

Skriv en kommentar