(Last Updated On: 20. februar 2015)

Engvang Frugt i Strøby holder kursus i beskæring af frugttræer og buske
i samarbejde mellem Haveselskabet, Haslev/faxe kreds og Engvang Frugt

beskæring
Engvang Frugt i Strøby holder kursus i beskæring sammen med Haveselskabet. (Privatfoto).

STRØBY: Kurset henvender sig til alle, der ønsker at lære om beskæring af deres frugttræer og buske i haven. De grundlæggende teknikker bliver gennemgået i Engvangs plantage, hvor der er træer og buske af mange slags. Fra æbler og pærer til hindbær og solbær.
Anni Cassias, Stevns Urter, er inviteret for at vise kunsten i at pode frugttræer. Alle frugttræer består af en grundstamme som er træets rod. På grundstammen poder man den sort af frugt som man ønsker et træ af. På dagen vil der være grundstammer til at pode på og Anni Cassias vil vise, hvordan det lader sig gøre i praksis. Deltagerne kan medbringe egne podekviste, hvis man vil have sit eget træ fornyet. En podekvist skal være en ung gren ( årsskud ) på tykkelse med en tyk blyant.
Ved ankomst serveres kaffe. Derefter starter kurset med beskæring og podning. Sidst på kurset serveres der suppe til at varme sig på.
Kurset finder sted søndag den 1. marts fra kl. 10–14 og koster for medlemmer af Haveselskabet 125 kr. og for ikke medlemmer 150 kr.

Alle kan tilmelde sig til kurset hos Haveselskabet, Hanne Rønholt, tlf. 2181 7432, madamhanne@gmail.com .
Sidste tilmeldings frist er tirsdag den. 24 februar.

Skriv en kommentar