(Last Updated On: 11. juli 2022)

Store Heddinge: Da fodboldspilleren Christian Eriksen sidste sommer faldt om på grønsværen midt under åbningskampen i EM, gik der et gys gennem mange danskere. Blandt dem var en lærer på Store Heddinge Skole, der gik til ledelsen og foreslog, at de ansatte skulle lære førstehjælp, hvis noget lignende skulle opstå på skolen.

Afdelingsleder Flemming Michaelsen fik overdraget et rødt hjerte fra TrygFondens repræsentant Mona Gregersen som bevis på, at skolens lærere og SFO-personale nu kan give førstehjælp, hvis det bliver aktuelt. (Foto: Henrik Fisker)

I det netop afsluttede skoleår har 64 lærere og pædagoger i SFO’en derfor været på førstehjælpskursus og er nu i stand til at træde til, hvis ulykken sker. Det har indtil nu ikke været aktuelt.

Skolens ledelse syntes så godt om ideen, at den søgte TrygFonden om støtte til kurset. Ansøgningen blev besvaret positivt, og på sidste dag inden sommerferien kom Mona Gregersen fra fondens regionale råd forbi med et hjerte til skolens ansatte – og en check på 22.495 kroner.

– Vi er glade for at kunne bidrage til trygheden på jeres skole, sagde Mona Gregersen, der gjorde opmærksom på, at fonden har flere penge til samme formål, hvis andre har lyst til at søge.

Skriv en kommentar