(Last Updated On: 30. juli 2014)

LaeserneSkriverAf Mette Welander
Bækkegården 43, 3660 Ølstykke

Må jeg som ny fastligger campist i Rødvig tilknytte nogle kommentarer til indlæggene fra den 26. juli vedrørende Stevns klint.
Vi cyklede fra Rødvig til Klinten den 17. juli med ankomst cirka klokken 12.30. Hele vejen der til gennem byen var der smidt/kastet biler alle vegne, og det var ikke fordi, der var optaget på p-pladsen.
Jeg tænkte først selv, at ”det er for dårligt, at det skal koste 30 kroner at parkere her”, men tænkte så videre, at det nok var nødvendigt for at få råd til at holde stedet åben for turister og vedligeholde området.
Jeg blev samtidig meget glad for at kunne køre med den frie turistbus tilbage til Rødvig, da jeg ikke som min mand magtede at cykle hele vejen tilbage til Rødvig.
Næste gang, vi skal til Stevns klint i uge 33, bliver det da også med bus eller bil parkeret på lovlig vis til 30 kroner.
Jeg må give herboende ret i, at der skal gøres noget for at sikre deres privat liv og værdier, så de ikke bliver gidsler i eget hjem. ”Vi” som turister og besøgene viser nok ikke den største respekt for herboende, når vi først slippes løs.

Skriv en kommentar