(Last Updated On: 23. april 2014)

Af Palle Maag
Damvej 6B, Hårlev

I Stevnsbladet 22. april angiver Bjarne Nielsen (V) helt korrekt, hvordan han svarede mig på den mail, som en gruppe borgere på Damvej i Povlstrup fremsendte til alle medlemmer af økonomiudvalget i Stevns Kommune den 21. marts.

Bjarne Nielsen slutter sin mail af med, at efter gruppemøde i Venstre 24. marts ”vil jeg vende tilbage med svar til dig.”

Dette lovede svar ventede jeg på helt frem 8. april, hvorefter jeg skrev et nyt indlæg i Dagbladet (og senere i Stevnsbladet), som gerne ville optage mit indlæg, men først efter at have forelagt det for politikerne.

Onsdag den 9. april kommer så Mogens Haugaards (V) svar i Dagbladet – altså 16 dage efter Venstres gruppemøde – borgmesterens svar bringes også i Stevnsbladet den 22. april.

Det er muligt, at jeg ikke er verdens mest tålmodige sjæl, men 16 dage til at fabrikere et svar forekommer mig som meget lang tid – og undskyld mig, men det er svært at lade være med at få den tanke, at der aldrig var kommet et svar, hvis ikke jeg havde skrevet et nyt indlæg i Dagbladet, som forelagde det for medlemmerne af økonomiudvalget, inden det gik i trykken.

Skriv en kommentar