(Last Updated On: 28. februar 2014)

Af Michael Falkendorf
Lindevænget, Klippinge

Når du nu konsekvent henvender dig direkte til mig, Jesper R. Damgaard, så vil jeg gøre samme til dig. Mit oprindelige læserbrev ”Trafikkultur” var et forsøg på at finde ud af, om de bilister, der vælger at køre 60 til 70 km/t på landevej, havde nogle argumenter for det.
Du er den eneste, der svarer, og du fremfører at de, der kører 80 km/t har for travlt. Jeg har svært ved at kalde det et seriøst argument, men det er dog dit, og dine ligesindede har åbenbart ikke andre argumenter. Det er tydeligt at læse, at jeg har ramt rigtigt i min karakteristik af din kørselskultur; – ellers var der vel ingen grund til at hidse sig sådan op. Så jeg vil fortsætte med at karakterisere dig og dine ligesindede som ”sjafutter”, sådan som I futter af sted.
Problemet med denne meningsudveksling er, at du – som man siger i fodboldverdenen går efter manden og ikke bolden. Det gør, at du har behov for at håne mig, men når hånen viser sig at være en boomerang, så begynder du at pive og snakke om injurier. Så nu kan du føje dobbeltmoral til dine dyder. Det er jo ikke første gang, jeg oplever den slags i de over 30 år, jeg har skrevet læserbreve, artikler og kronikker i bl.a. Information og Berlingske. Og så skal jeg da lige til slut anføre, at jeg på intet tidspunkt har hældt galde ud over dig. Du ville vide det, hvis det var tilfældet.

Skriv en kommentar