(Last Updated On: 7. februar 2014)

Af Jesper Ricardo Damgaard
Rødvig Strandvej, Rødvig

En meget dygtig Michael Falkendorff udtaler sig om i sit læserbrev i Stevnsbladet i sidste uge, at de bilister som ”sinker” trafikken ved kun at køre 70 i timen, er de selvsamme, som nærmest fræser gennem vejarbejdet i Strøby. Fantastisk set; man må jo mene, at manden kan være to steder på én gang ?!? Eller også har han forfulgt disse formastelige bilister, og også fræset gennem Strøby?
At man må køre 80 i timen, betyder ikke ”bør”; Husk det.
Den hedder jo i folkemunde ” den stevnske motorvej” i forvejen, så der jo nogle, som godt kan finde et lille smuthul.
At så man samtidig mener, at de ældre, som ikke har den samme travlhed på vejen burde fratages retten til at køre bil, må vist lige være stå for egen regning, men jeg overlader ordet til dem i stedet.
Jeg er nok én af dem, som heller ikke har så fandens travlt med at nå til Rødvig; det måtte jeg sande for et par år siden: En pensionist kørte helt op i røven på os, mellem St. Heddinge og Ll.  Heddinge, og med dytten og lys + ”mærkelige fagter” gjorde han det tydeligt for os, at vi var uvelkomne på hans vej. En rigtig flot overhaling lige inden bumpet i Ll. Heddinge frigjorde ham, hvorefter han drejede ned ad Skørpingevej, 100 meter længere henne. Den lader vi lige stå en gang…
Så mit bedste råd til dig er, at køre hjemmefra 3 minutter før, kun for at opdage at du måske kommer frem til forventet tid!
Men tak for din yderst saglige belæring af os andre!

Skriv en kommentar