(Last Updated On: 16. april 2014)

Af Line Krogh Lay
Medlem af Kommunalbestyrelsen
Radikale Venstre

Torben Rønnebæk fra Stevnslisten efterlyser i Stevnsbladet en ungepolitik i Stevns Kommune.

Det glæder mig meget, at det også er et ønske hos Stevnslisten, at vi skal have mere fokus på de unge. Det har hele tiden været en af mine personlige såvel som Radikale Stevns’ mærkesager at gøre mere for den gruppe. Derfor ønskede vi også, at det blev en del af vores politiske grundlag i flertalsgruppen, at der skal udarbejdes en målrettet ungepolitik og laves tiltag, der gør det sjovt, trygt og sundt at være ung i Stevns Kommune.

Arbejdet med at planlægge processen er faktisk allerede så småt ved at gå i gang, og flere af de tiltag, som Torben Rønnebæk nævner i sit indlæg er også blevet drøftet. Først og fremmest skal de unge dog høres, da det er dem det drejer sig om. Herefter kan vi arbejde videre med at inddrage nogle af de udspil, der kommer derfra.

Det er yderst vigtigt, at vi får lavet en gennemtænkt politik på området, som fungerer i praksis, og som henvender sig til og giver mening for de unge selv. Jeg håber på, at vi kan samarbejde bredt om at finde holdbare løsninger og udarbejde en ungepolitik, der gør en forskel – også i praksis.

Skriv en kommentar