(Last Updated On: 8. april 2014)

Af  Jan Jespersen
Medlem af kommunalbestyrelsen for Enhedslisten Stevns

Kære Palle!
I går blev jeg overrasket, da jeg sad og så TV Avisen. Pludselig tonede et citat frem på skærmen ”Der er sket nogle svigt af de socialdemokratiske værdier. F. eks. på dagpengeområdet er jeg skuffet over regeringens indsats”. Det var dig, der var citeret!
Jeg skyndte mig at surfe ind på dr.dk/Nyheder for at læse mere, og også her er du også citeret:
”Vi kan jo ikke have, at folk går fra hus og hjem uden at have noget at leve af. Det er uværdigt”, siger Palle Halskov, der er lokalformand på Stevns, og konkluderer ”Det er en problemstilling, som regeringen burde have gjort meget mere ved”.
Du citeres også for at henvise til indsatsen mod social dumpning, hvor du ikke mener, at regeringen fører en politik, der lever op til de socialdemokratiske værdier. ”Der er jeg mere enig med Enhedslisten end toppen af mit eget parti. Og for øvrigt enig med rigtig mange menige socialdemokrater”.
Det er vi i Enhedslisten Stevns meget glade for at læse. Det lover godt for et tæt samarbejde med jer i Kommunalbestyrelsen.
Og først nu forstår jeg, at det var en aprilsnar, når du i artiklen om jeres generalforsamling i Dagbladet 1. april er citeret for at sige, at en af årsagerne til regeringens dårlige meningsmålinger er ”en urimelig hård og uansvarlig modstand fra vennerne i Enhedslisten.”
Jeg kunne da heller ikke begribe, hvordan du kunne mene, at Enhedslisten f. eks. er ansvarlig for regeringens salg af Dong Energy til Goldman Sachs og salget af Nets til nogle andre amerikanske kapitalfonde. Eller for den sags skyld, at Enhedslisten er ansvarlig for, at ”en centrum-venstre regering selv foreslår lettelser af selvskabsskatten samtidig med, at man siger, at alle skal holde for i en krisetid”, som jeres folketingskandidat Jeannie Thorving Hansen er citeret for at sige.
I virkeligheden er det jo ærgerligt for os alle, at jeres partitop ved deres førte politik de facto er ved at ændre jeres partinavn til ”Liberaldemokraterne”?

Skriv en kommentar