(Last Updated On: 6. december 2021)

Mange kender Jeanette Lagoni i disse omgivelser, hvor hun sælger tøj, sko, smykker, accessories og meget andet, både fra den fysiske butik og fra nethandel. (Foto: Klaus Slavensky)

Forretningsnyt: Den driftige Jeanette Lagoni har ikke nok i sin velbesøgte tøjbutik i Hovedgaden 60 i Hårlev.

Den 1. december åbnede hun en speciel børnetøjsforretning, også i Hårlev og i Hovedgaden, men i nummer 10 i Det Lille Storcenters lokaler.

Den nye børnetøjsforretning i Hårlev er godt nyt for byens og omegnens mange børnefamilier, som ofte har måtte tage til bl.a. Køge for at ekvipere de søde små.

– Det behøver de ikke længere, fortæller Jeanette Lagoni, der selv vil pendle mellem sine to forretninger, men som har ansat en ny medarbejder, som har særlig forstand på børnetøj.

– Da jeg startede min første forretning, havde jeg også børnetøj, og kunder har ofte spurgt efter tøj til børn, for jeg har rigtig mange kunder med børn. Ja, jeg er faktisk blevet spurgt om børnetøj hver uge, så nu tog jeg springet, siger hun.

Det bliver tøj til aldersgruppen 0-12 år, for mange 12-14 årige kan bruge små voksenstørrelser, oplyser Jeanette Lagoni, som har holdt øje med børnetøjsmarkedet og har en finger på pulsen hvad angår både mode, kvalitet og har tjek på hvad der er den aktuelle efterspørgsel.

– Der er fifty-fifty af pige- og drengetøj, for drengene bliver ofte glemt, og det skal de ikke. Der er købt masser af vintertøj, og snart skal jeg i gang med forårsvarerne, forklarer Jeanette Lagoni.
sky

Den 1. december åbnede Jeanette Lagoni en ny børnetøjsbutik i Hårlev Hovedgade 10.

Skriv en kommentar