(Last Updated On: 30. juni 2022)

Oplev dans og levende musik inspireret af omgivelserne ved Højerup Gamle Kirke.

Højerup: Tirsdag den 5. juli kl. 16 og kl. 17 kan Land Dans koncert og dans opleves i Højerup Gamle Kirke og udendørs, på kanten af den dramatiske Stevns Klint, hvor dele af den smukke kirke fra 1200-tallet og kirkegården i 1928 faldt udover de hvide skrænter og styrtede i havet.
Land Dans er en poetisk genopdagelse af danske landskaber gennem enkle virkemidler, musik og bevægelse. Musikerne Søren Hammerlund på gamle nordiske instrumenter og Andy Benz på kontrabas spiller live, i dialog med dansere og performere.
Kunstnerne arbejder med improvisation, og udforsker hvordan vores menneskekroppe har forbindelse til naturens elementer, til fortidens historier, og måske fremtidens, en refleksion over sammenhængen mellem vores indre natur og vores terræn.
– Besøgende til Land Dans er velkomne til at bevæge sig frit rundt i området, eller at sidde i kirken efter behag. Vi opfordrer interesserede til at tage cyklen eller vandreskoene, måske en madkurv, og nyde eftermiddagen i den smukke natur og landskabernes historie, lyder opdraget fra Land Dans, som på deres sommertur rundt i Danmark kommer til Stevns Klint og Højerup Gamle Kirke den 5. juli.
Der er gratis adgang, alle aldre er velkomne og det varer cirka 40 minutter.
Land Dans er på tur i Danmark i sommeren 2022, med tak til Statens Kunstfond.
Land Dans inviterer dig til at opleve Danmarks smukke landskaber og historiske ruiner, i selskab med dansere og musikere, bl.a. her ved Stevns Klint. (Foto: Aitor Arruti)

Skriv en kommentar