(Last Updated On: 26. juli 2019)

De stevnske landsbyers nye fælles hjemmeside præsenteres her i Holtug Forsamlingshus den 9. august kl. 14. Det er forsamlingshusets formand, Mette Maimann, som sidder foran den smukke gamle rytterskole, som i dag er samlingssted i Holtug. (Arkivfoto: Klaus Slavensky)

Landsbyforum: De fire landsbyer Klippinge, Magleby, Sigerslev og Holtug, har dannet et netværk, og fredag den 9. august kl. 14 præsenteres deres nye, fælles hjemmeside, www.stevnslandsbyer.dk, i Holtug Forsamlingshus.

Alle landsbyer er velkomne

Portalen vil bestå af fem hjemmesider, en til hver af de fire landsbyer, samt en fællesside med en fælles kalender, hvor aktiviteterne fra alle automatisk samles.

”Men er det kun Klippinge, Magleby, Sigerslev og Holtug, som kan være med i netværket?” vil Stevnsbladet gerne vide.

– Det er muligt for øvrige landsbyer, at koble sig på, når de har lyst. Vi ved, at Strøby meget gerne vil med så hurtigt som muligt, fortæller en af tovholderne, Birthe From fra Klippinge.

Arbejdet er netop startet

Alle foreninger, grupper, erhvervsdrivende eller andre der måtte ønske det, kan få deres helt egen side med deres helt egen menu.

Der er desuden en app tilknyttet, som giver let adgang fra mobiltelefonen.

De fire landsbyer samt menighedsrådet for Magleby og Holtug, har hver udpeget en ”administrator” som er i gang med opbygningen af siderne.

Alle deltagende foreninger grupper mv. skal selv sørge for en ”redaktør”, der skal vedligeholde egne sider.

Systemet ”Infoland” er udviklet af DGI, og oprettet med støtte fra Stevns Kommune.
sky

Skriv en kommentar